ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Έγκυος η Τζούριτς, σταματάει το βόλεϊ για φέτος!

Μητέρα θα γίνει η Κριστίνα Τζούριτς του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα «πάγωσαν» από την ενημέρωση που είχαν από την Κριστίνα Τζούριτς η οποία είπε πως είναι έγκυος και ήδη έφυγε για την Σερβία!

Η διοίκηση του Άρη μετά το αρχικό σοκ βλέπει το πρόβλημα ως μία ευκαιρία για να προωθήσει την 18χρονη Ελπινίκη Ζωίδου η οποία τα δύο τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί κορυφαία πασαδόρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων και είναι διεθνής.

Επίσης θα προωθηθεί η 17χρονη κορασίδα Αθηνά Νταντούλα η οποία το 2018 ήταν επίσης πρωταθλήτρια και κορυφαία πασαδόρος στην πανελλήνια κατηγορία της.

Σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του τμήματος Γιάννης Γιαννάκης ανέδειξε και το θέμα της αλλαγής των ξένων: «Από αγκάθι βγαίνει ρόδο και κάτι τέτοιες στιγμές την διαφορά κάνουν οι υποδομές μας αλλά το ζήτημα της αλλαγής των ξένων.

Ευχόμαστε καλή τύχη στην Τζούριτς αλλά ο Άρης έχει κάνει τα κουμάντα του και έχει λύσεις για όλες τις θέσεις.  Θα προωθηθούν η Ζωίδου και η Νταντούλα που έχουν παιχνίδια και παραστάσεις ωστόσο θα πρέπει να δούμε κάποια στιγμή το ζήτημα με τις αλλαγές των ξένων.

Όπως και ο Ολυμπιακός που έχασε την Χίπε έμεινε χωρίς διαγώνια. Αύριο μπορεί να φύγει και άλλη ξένη από άλλη ομάδα. Μία πρόταση είναι να αλλάζουν οι ξένες μέχρι και πριν τα πλέι οφ ειδικά για περιπτώσεις πιστοποιημένων σοβαρών τραυματισμών ή για περιπτώσεις μητρότητας. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες που πρέπει να προβλέπονται».

Πηγή: volleynews.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button