Ποδόσφαιρο

Άρης: Πλεονεκτήματα στην ρεβάνς με την Αστάνα

Έξι ημέρες έχει στην διάθεση του ο Άρης για να προετοιμαστεί, προκειμένου να αναδείξει πως δεν έχει σκοπό να αποκλειστεί από την ομάδα των Καζάκων.

Έξι ημέρες και ο κόσμος του Άρη ελπίζει σε μία διαφορετική αντιμετώπιση, επίλυση των ελλείψεων στην άμυνα και στο σκοράρισμα, που φάνηκαν στον αγώνα με την Αστάνα την περασμένη Πέμπτη.

Η πολυαναμενόμενη ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο “έδαφος” του Άρη, στην Χαριλάου και στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ποια είναι εκείνα που “φυσικά” διευκολύνουν την θέση των “κιτρινόμαυρων” και τους βάζει ξανά στην προσπάθεια διεκδίκησης της πρόκρισης στο Europa Conference League;

  • Η δυνατή παρουσία των φιλάθλων του Άρη στο γήπεδο. Η στήριξη και το πάθος για την αγαπημένη τους ομάδα, δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του. Η αποστολή θα αντλήσει ισχύ από τον “12ο παίκτη”, τους οπαδούς, όπως τους ονομάζει ο “Δέλη”. Μετά από τόσα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, ήρθε και πάλι η ώρα οι ποδοσφαιριστές να συγκεντρώσουν παραπάνω ενέργεια από τα συνθήματα στις εξέδρες.
  • Αβαντάζ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως αποτελεί και ο αγωνιστικός χώρος. Από τον πλαστικό χλοοτάπητα του “Astana Arena”, οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η έδρα τους, εκεί όπου έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται, τους δίνει φυσικό πλεονέκτημα.
  • Οι διαφορές στις καιρικές συνθήκες ανάμεσα στις δύο χώρες είναι εμφανείς. Στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, το κλίμα στα τέλη Ιουλίου είναι συνήθως πολύ ζεστό, συνθήκη στην οποία οι Καζάκοι δεν έχουν ζήσει, καθώς το κλίμα τους είναι πολύ διαφορετικό και ενδέχεται να τους κουράσει.

Εννοείται, βέβαια, πως αναμένουμε ναπροβλέψουμε την εξέλιξη του αγώνα και από τις αλλαγές στην σύνθεση του “νέου Άρη”, σε ποιες αλλαγές θα προχωρήσει το τεχνικό team του Άκη Μάντζιου και κατά πόσο θα προσαρμοστούν οι νέες μεταγραφές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button