Μπάσκετ

Άρης – Ιωνικός Νίκαιας 72-77: Προβλημάτισε και απογοήτευσε ξανά

Ούτε στην έδρα του ο Άρης δεν μπόρεσε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ιωνικό με 72-77. Ξεχώρισαν επιθετικά μόνο οι Τάλτον και Ντραγκίσεβιτς, ενώ βοήθησε και ο Φλιώνης.

ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ, ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Με κορυφαίο επιθετικά τον Ντραγκίσεβιτς (10 π.), ο Άρης βρήκε πολλές «λύσεις» επιθετικά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ διότι τα γνωστά του θέματα στην άμυνα στοίχισαν και επέτρεψαν τον Ιωνικό να είναι μπροστά με 21-24.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων στην κυκλοφορία της μπάλας. Με κορυφαίο τον Τάλτον (10 π.) και τη συμβολή του Γκάγκιτς κάτω από τη ρακέτα, ο Άρης ανέτρεψε το 23-29 με ένα σερί 10-0 σε 33-29. Ένα σημαντικό τρίποντο του Φλιώνη στα 5′ έκανε το 36-29.

Η ομάδα του Ιωνικού όμως αντέδρασε και 1’30” πριν τη λήξη του ημιχρόνου μείωσε σε 40-39. Στα υπόλοιπα δευτερόλεπτα, το ματς κρινόταν στον πόντο για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 44-43.

ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Τάλτον και Φλιώνης συνέχισαν να προσφέρουν για τον Άρη επιθετικά, με τον Έλληνα guard να πετυχαίνει δύο συνεχόμενα σημαντικά τρίποντα τρία λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου για το 58-56.

Ο Άρης μπήκε αδύναμα στην τέταρτη περίοδο, καθώς άφησε πολλά ελεύθερα σουτ στον Ιωνικό, κάτι που άφησε τους γηπεδούχους στο -7 (62-69).

Στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Μαρκόπουλου γινόταν αποτελεσματική επιθετικά κυρίως με τον Τάλτον, αντίθετα με την Αθηναϊκή ομάδα που κρατούσε τη διαφορά στους +4.

Μόλις 13” πριν τη λήξη, με το σκορ 70-75 ο Άρης δεν βρήκε σκορ σε δύο επιθέσεις, ενώ σε βολές στα 3,9” ο Σακελλαρίου έβαλε μόνο έναν πόντο (72-75), κάνοντας ακατόρθωτη την υπόθεση νίκη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button