Ποδόσφαιρο

Άλλος ένας απαιτητικός μήνας – Οι αγώνες του Φεβρουαρίου

Άλλος ένας μήνας γεμάτος απαιτήσεις και αρκετούς αγώνες έρχεται για τον ποδοσφαιρικό Άρη.

Το πρόγραμμα του Φεβρουαρίου προβλέπεται..βαρύ καθώς σε διάστημα 20 ημερών, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έξι αγώνες (πρωτάθλημα και κύπελλο), αγώνες που πρέπει να δοθεί τεράστια προσοχή γιατί αφενός κρίνεται η πορεία του Άρη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα playoffs και αφετέρου η συνέχεια στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο μήνας ξεκινά με τον αγώνα της Κυριακής (2/2) κόντρα στον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ομάδα που «πλήγωσε» τον Άρη στον πρώτο γύρο καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 στην Ν. Σμύρνη ενώ θα μπορούσε να πάρει το «διπλό».

Ακολουθεί ο αγώνας κόντρα στον Ατρόμητο για την φάση των «8» του Κυπέλλου στις 6 Φεβρουαρίου στις 19:00, ένας αγώνας εξίσου σημαντικός καθώς ο Άρης πρέπει να ..πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι. Μετά από μόλις τρία 24ωρα στις 9 του μηνός (στις 9/2, 15:00) οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Επίσης και το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας είναι αρκετά φορτωμένο για τον Άρη καθώς αν και δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία (ανάμεσα στις 12-13-14 Φεβρουαρίου) έρχεται η αναμέτρηση στο Περιστέρι για την ρεβάνς του Κυπέλλου ενώ την Κυριακή στις 16 του μηνός, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το τελευταίο παιχνίδι του μήνα «κλείνει» με την εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτή την φορά κόντρα στην Λαμία στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button