ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Άλλαξαν την ροή του αγώνα: Το “ταμείο” όσων πήραν την ευκαιρία

Τεράστια ήταν η βοήθεια που πήρε ο Άρης τόσο από τον πάγκο, όσο και από παίκτες που δεν λογίζονται βασικοί αλλά ξεκίνησαν στην ενδεκάδα του Ένινγκ στο ΟΑΚΑ.

Λόγω ροτέισον και -κυρίως- τραυματισμών αρκετοί ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν την ευκαιρία απέναντι στην ΑΕΚ, δείχνοντας μάλιστα πολύ καλή εικόνα.

Βασικός ξεκίνησε ο Ντάνιελ Μανσίνι που είναι γενικά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Είχε διάθεση, ενώ προσπάθησε να κάνει πράγματα ακόμη και όταν χρειάστηκε να παίξει σαν δεξί μπακ.

Στην άμυνα πάντως φάνηκε ότι είχε προβλήματα, κάτι απόλυτα λογικό, καθώς έπαιξε εκεί λόγω των συνθηκών.

Στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε και ο Τόνσο ο οποίος έκανε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα την οποία “σφράγισε” με την εκπληκτική ασίστ για τον Μαρτίνες στο 1-2 του Άρη.

Ως αλλαγή μπήκε ο Αμπού Μπα που κλήθηκε να αγωνιστεί ως σέντερ μπακ, κάνοντας μία αξιόλογη εμφάνιση. Έδωσε πολύ ενέργεια, είχε καλές τοποθετήσεις, αλλά του έλλειπε (όπως είναι λογικό) η αυτοπεποίθηση αλλά και η εμπειρία της θέσης.

Συνολικά φάνηκε πως είναι ένα κλικ κάτω από τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, αλλά έδειξε πως είναι μία λύση που μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Ένινγκ, δίνοντας ύψος στην ομάδα.

Από τον πάγκο ήρθε και ο Μαρτίνες που θύμισε τον περσινό… καλό του εαυτό. Ταλαιπώρησε την άμυνα της ΑΕΚ ενώ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ παίρνοντας την κεφαλιά ανάμεσα σε δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Τέλος ο Ντιγκινί επίσης έδωσε ταχύτητα στον Άρη παίζοντας μετά από καιρό, ενώ η μπάλα πέρασε και από τα δικά του πόδια πριν φτάσει στον Μαρτίνες και εκείνος κάνει το 1-2.

Καταληκτικά ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ πήρε περισσότερα πράγματα από τους -θεωρητικά- αναπληρωματικούς σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι Μανσίνι (κυρίως) και Μπα ήταν ένα κλικ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά κατά βάσει λόγω του ότι δεν έπαιζαν στην φυσική του θέση. Από την μέση και μπροστά όπου παίκτης μπήκε έπαιξε ρόλο στο να αλλάξει η ροή του αγώνα.

Ο Ένινγκ μπορεί να είναι χαρούμενος βλέποντας ότι έχει παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και κυρίως θα δώσουν το 100% όποια στιγμή και να μπουν και ότι αποστολή και αν τους δοθεί.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button