Μπάσκετ

Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν όνειρο αν κάναμε το 4/4»!

Οι Αντετοκούνμπο είναι οικογένεια πρωταθλητών με 3 από τα 4 αδέρφια να έχουν πλέον κατακτήσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Την αρχή την έκανε πέρσι ο Κώστας, κατακτώντας το πρωτάθλημα με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όντας στην ομάδα με two-way συμβόλαιο.

Φέτος, ήρθε η μεγαλειώδης συνέχεια. Ο Γιάννης οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια, χάρις στις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του. Παρέα είχε και τον αδερφό του Θανάση, ο οποίος είχε αναβαθμισμένο ρόλο φέτος στο ροτέισον του Μπουντενχόλζερ.

Τώρα όλοι περιμένουν να στεφθεί πρωταθλητής και ο μικρότερος των αδερφών, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε πέρσι χρόνο συμμετοχής στη β’ ομάδα της Μούρθια, σημειώνοντας μια συμμετοχή στη Liga Endesa και πλέον είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, συμμετέχοντας στο τελευταίο pre-draft workout με τους Πέισερς πριν από τη βραδιά του Draft. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από την Αμερική, οι Ιντιάνα Πέισερς σχεδιάζουν να διαλέξουν τον Άλεξ σε μία από τις τελευταίες επιλογές τους, είτε στο νούμερο 54 είτε στο νούμερο 60.

Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο πως «ο Άλεξ μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα! Έχει πάντα κίνητρο, το θέλει, αυτό τον κάνει ιδιαίτερο. Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος».

Ο 19χρονος Άλεξ μίλησε στο επίσημο κανάλι των Πέισερς στο YouTube μιλώντας για τη διαδικασία του workout, το παιχνίδι του, την επιτυχία των Γιάννη και Θανάση με τους Μπακς αλλά και την παρουσία του στην Ισπανία:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button