Ποδόσφαιρο

Άκης Mάντζιος: «Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση για την τέταρτη αγωνιστική των Play Off αναφέρθηκε ο προπονητής του Άρη.

Αναφέρθηκε στην ήττα των κιτρινόμαυρων από την ΑΕΚ, αλλά και στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στις δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός επίσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την κακή απόδοση του Άρη στα πρώτα ημίχρονα με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης: «Eίναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε τα στάνταρ απόδοσης που έχουμε ως ομάδα, ειδικά στα δύο πρώτα ημίχρονα των αγώνων αυτών. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ στράβωσε νωρίς, δεν είχαμε αμυντική ισορροπία, κάναμε σωρεία λαθών και αυτό είχε φυσικό επακόλουθο να μην μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι».

Για την ομιλία του στις προπονήσεις: «Είναι μια σειρά αγώνων που γνωρίζουμε τις δυσκολίες, δεν πρέπει να μείνουμε στο τι έγινε, προχωράμε μπροστά σαν ομάδα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε μέσα σε αυτόν, είμαστε ακόμα στη 2η θέση και από ‘κει και πέρα όλοι οφείλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για την κατάσταση του Γκάμα: «Σίγουρα είναι ένας παίκτης σημαντικός. Ένας παίκτης βαρόμετρο για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος στο 100% για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα το αξιολογήσουμε στις προπονήσεις. Θα δούμε τις λύσεις που έχουμε για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό του Μπρούνο και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τα άλλα προβλήματα που υπάρχουν: «Ο Μάνος είναι διαθέσιμος, ο Μπεναλουάν όχι και ο Κάτσε έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του όμως δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που πρέπει για να μας βοηθήσει, αφού στην ουσία έχει κάνει μία μόνο προπόνηση».

Για το πόσο σημαντικό θεωρεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι κομβικό, αλλά έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Θα πάμε έτσι μέχρι τέλους, απλώς εμείς είχαμε τη δυνατότητα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας. Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς, συσσωρευμένη κούραση, έχει πέσει πολύ ο ρυθμός και η ένταση στα παιχνίδια. Αυτό είναι το πρόβλημα που θα πρέπει να ξεπεράσουμε και εμείς ως ομάδα γιατί είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα και σημαντικά».

Για τις διαφορές που περιμένει συγκριτικά με το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό: «Είναι διαφορετικός, δεν έχει σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα, θεωρώ ότι βγάζει ένταση, έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Είναι παιχνίδι που πρέπει σαν ομάδα να αποφύγουμε τα λάθη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button