Ποδόσφαιρο

Άκης Μάντζιος: ” Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη με τον ΠΑΟ, θέλω να συνεχίσουμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε”

Ο Άκης Μάντζιος στην σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων μίλησε στους παίχτες.

Ο Άκης Μάντζιος στην σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων μίλησε στους παίχτες για την χθεσινή τους νίκη στη Λεωφόρο αλλά για τα άλλα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος:

“Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη με τον ΠΑΟ . Περισσότερο γιατί βγάλαμε αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ . Δείξαμε τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα και σαν προσωπικότητες ξεχωριστά.
Μπράβο και γιατί γυρίσατε το ματς. Εγώ πιστεύω ότι και με 11 να ήταν ο αντίπαλος πάλι θα το γυρίζαμε γιατί ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τον έλεγχο.
Σας αξίζουν πολλά μπράβο . Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη χθες αλλά έχουμε αλλά 6 ματς. Να ετοιμαστούμε τώρα για τον παοκ.
Κάνουμε μαζί μια μεγάλη προσπάθεια τους 7-8 μήνες που είμαστε μαζί και βρισκόμαστε δικαιωματικά στη 2 η θέση . Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος μέχρι το τέλος και θέλω να συνεχίσουμε έτσι όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Στο χέρι μας και το αξίζουμε!”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button