Μπάσκετ

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος μπασκετικός σύλλογος στην Ευρώπη»

Τι δήλωσε ο Τούρκος προπονητής.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four έφερε τον Εργκίν Αταμάν στην πρώτη θέση του αθλητικού ενδιαφέροντος στην Τουρκία, δεδομένου πως ο πολυνίκης τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει τους πράσινους από την προτελευταία θέση της EuroLeague σε αυτή της διεκδίκησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο 57χρονος τεχνικός μίλησε στη Sabah για όσα σημαίνει για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού AKTOR η πρόκριση στο Final Four, αλλά και για τις διαφορές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε στη Sabah:

“Έχουμε φέρει επανάσταση στο ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός αυτή τη στιγμή. Εκατό χιλιάδες άτομα ήταν στη λίστα αναμονής για να μπουν στο γήπεδο στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρόλο που τα εισιτήρια είχαν τελειώσει 3 μέρες πριν τον τελευταίο αγώνα. Υπάρχει μεγάλο πάθος στην Ελλάδα κα είναι για τον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια σπουδαία δουλειά.

Ήταν μια επιστροφή που λαχταρούσε ο μεγαλύτερος σύλλογος μπάσκετ της Ευρώπης, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Γράψαμε μεγάλη ιστορία επιστροφής διότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στο Final Four για δώδεκα χρόνια και τερμάτισε 17ος την περασμένη σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button