Ποδόσφαιρο

Αποκαλύψεις Όγιος: “Ο χοντρός Αντώνης, η πρόταση από τον Ολυμπιακό και η επανάσταση στον Άρη”

Ο Γκιγιέρμο Όγιος είναι ένας προπονητής που άφησε ενεργά το στίγμα του στον Άρη αλλά και ευρύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στους “κίτρινους”.

Ο Αργεντίνος προπονητής μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αποκαλύπτοντας αρκετά.. παρασκήνια από την υπογραφή του στον Άρη αλλά και την πρόταση που είχε από τον Ολυμπιακό και αρνήθηκε εκείνη την περίοδο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Όταν απολύθηκα από την Μπαρτσελόνα το 2005, πέρασε ένας καιρός χωρίς να έχω κάποια ομάδα. Εκεί ήρθε η πρόταση από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ένα κλαμπ που ήταν “on fire” και κάνεις δεν ήθελε να αναλάβει.

Συναντηθήκαμε με την διοίκηση σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο “χοντρός Αντώνης” που μιλούσε Πορτογαλικά από την διοίκηση, με ρωτούσε συνεχώς αν μπορώ να αναλαβω μεγάλη ομάδα η ομάδα νέων.

Στην συνέχεια όταν ανέλαβα ο “χοντρός Αντώνης” μου είπε πως μόνο εγώ και ο πρόεδρος (σ.σ Λάμπρος Σκόρδας) ψηφίσαμε υπέρ μου. Εκεί του απάντησα ότι σε έξι μήνες δεν θα μπορούσαν να με κρατήσουν.

Σε λίγο καιρό φέραμε μια μικρή επανάσταση στην Ελλάδα. Είχαμε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον Ολυμπιακό. Μέχρι και στο PlayBoy ήμουν πρωτοσέλιδο. Εκεί είχα την πρόταση από τον Ολυμπιακό με χρήματα που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου και η ομάδα τους είχε προκριθεί στο Τσάμπιονς λιγκ. Εκεί όμως αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να συνεχίσω, καθώς οριακά προπονούσα επαγγελματικά για έξι μήνες.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button